Το Ξενοδοχείο

Πισίνα

Το DIONIHOTEL στον Αδελιανό Κάμπο του Ρεθύμνου προσφέρει μία εξωτερική πισίνα, με θέα το βουνό, δίπλα στον κήπο. Βρίσκεται κοντά στα δωμάτια και στο εστιατόριο και είναι οργανωμένη με ξαπλώστρες, ομπρέλες και παιδικά παιχνίδια. Το ανακυκλωμένο καθαρό νερό, καθώς και τα απαραίτητα μέτρα προστασίας δημιουργούν μια ασφαλής όμορφη ατμόσφαιρα ηρεμίας και ξεκούρασης. Ασύρματο ίντερνετ διατίθενται σε όλους τους χώρους.

Εστιατόριο

Το DIONI HOTELστο Ρέθυμνο και συγκεκριμένα στον Αδελιανό Κάμπο , προσφέρει εστιατόριο σε εξωτερικό χώρο, κοντά στον κήπο. Οι πελάτες απολαμβάνουν το πρωϊνό ή το βραδινό τους σε μορφή μπουφέ και σύμφωνα με όλους τους κανονισμούς προστασίας για τον κορονοϊό COVID-19. Για τους μικρούς ταξιδιώτες προσφέρονται ειδικά καθίσματα. Οι πρώτες ύλες, που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή του φαγητού προέρχονται από πιστοποιημένα προϊόντα. Κατόπιν ενημέρωσης, διατίθενται ειδικά menu. Ασύρματο ίντερνετ είναι διαθέσιμο σε όλους τους χώρους.

Παραλία

Το DIONIHOTEL στο Ρέθυμνο και συγκεκριμένα στην περιοχή Αδελιανός Κάμπος πλαισιώνεται από αμμώδη παραλία σε απόσταση περίπου 200μ, ενώ το κέντρο της πόλης απέχει μόλις 8χλμ. Οι εθνικοί οδοί, που βρίσκονται δεξιά και αριστερά του ξενοδοχείου υπόσχονται άνετο ταξίδι περιήγησης σε ολόκληρη την Κρήτη. Το αεροδρόμιο και το λιμάνι του Ηρακλείου βρίσκονται σε απόσταση 80χιλ και των Χανίων σε ακτίνα 70χιλ.

Ρέθυμνο

Το Ρέθυμνο είναι μια διατηρητέα αναγεννησιακή πόλη, που φέρει στοιχεία τόσο από την Ενετική όσο και από την Οθωμανική Εποχή. Στην παλιά πόλη, συναντάμε πολυσύχναστους δρόμους, γεμάτους κόσμο, αλλά και στενά γραφικά σοκάκια. Το επιβλητικόφρούριο της «Φορτέτζας», βρίσκεται στην κορυφή της πόλης, ενώ οι περισσότεροι δρόμοι οδηγούν στην πανέμορφη παραλία.Εστιατόρια, ταβέρνες με παραδοσιακά εδέσματα και μουσική πλαισιώνουν την πόλη, η οποία ….οδηγεί δεξιά και αριστερά σε μοναδικούς προορισμούς.

Επικοινωνία

Για κρατήσεις ή οποιαδήποτε απορία

Ενημερωτικό Δελτίο

Τοποθεσία

Copyright © 2019 dioni-hotel.gr - Development by pancyber

elGreek